Mijn werkwijze

Voor het consult maak je telefonisch een afspraak. Het eerste consult duurt 60 minuten. Hier onderzoek ik je constitutie om te bepalen welke combinatie van de energieën vata, pitta en kapha domineert. In dit consult krijg je leefstijl- en voedingsadviezen mee. In overleg met je stel ik een realistisch begeleidingstraject samen om je algemene welzijn te verbeteren.

Ik bied advies en begeleiding aan jou als zwangere. Ik benadruk dat mijn begeleiding een aanvulling is op de verloskundige/artsen zorg. Mijn begeleiding is een Oosterse aanvulling op de Westerse manier van begeleiding van zwangeren. Mijn ervaring in het Westen is dat de vrouw na de bevalling geen aandacht/zorg meer krijgt na enkele dagen kraamzorg. Er komt zoveel op haar af. Dit geeft veel stress, waardoor zij niet de kans krijgt om mentaal en fysiek te herstellen. Door de stress loopt de melkproductie ook terug, waardoor ook haar kind niet de beste voeding kan krijgen. Mijn doel is om de vrouw zowel voor de bevalling alsook na de bevalling mentaal en fysiek weerbaar te maken.

Er volgt eerst een consult, waarna ik een begeleidingstraject uitwerk. Een traject kan bestaan uit het geven van leefstijl- en voedingsadviezen, afgestemd op de constitutie van de cliënt, zwangerschapsmassage, zwangerschapsyoga, massages en behandelingen voor de moeder na de bevalling, babymassage, ondersteuning bij de borstvoeding en yoga na de bevalling.


Yogapraktijk Shruti