Tarieven

Behandeling (incl. 21% BTW) Prijs
1e ayurvedisch consult 60 minuten 75 euro
Vervolgconsulten 30 minuten 40 euro
Zwangerschapsyoga cursus 12 lessen, privé les of losse lessen ook mogelijk 170 euro
Ayurvedische zwangerschapsmassage 1 uur 65 euro
Ayurvedische ontzwangeringspakket aan huis van 5 dagen* 650 euro
Ayurveda cursus babymassage 65 euro
Ondersteuning bij de borstvoeding 55 euro
Yoga na de bevalling (6 weken na de bevalling) 6 lessen 85 euro
   
   
Cadeaubon 5 dagen ontzwangeringspakket 650 euro
Cadeaubon zwangerschapsmassage 5* 300 euro

Cadeaubon yoga na de bevalling 6 lessen

85 euro
* Hiervoor maak je voor je bevalling een afspraak voor een intake. De kosten voor het intake gesprek zijn inbegrepen in het pakket. Je behandeling start na afloop van je kraamzorgperiode. Bij een keizersnee start de behandeling 3 weken na de bevalling. Je betaalt 200 euro bij het intake gesprek. De rest betaal je op de 1e dag van de behandeling. Mocht je afzien van een behandeling terwijl er al een reservering gemaakt is, dan krijg je het geld dat je betaald hebt bij de intake niet terug.
Het totale behandelingspakket van 5 dagen duurt 10 uur. Bij meerdere dagen neemt het aantal uren evenredig toe. Mocht een behandeling uitlopen dan breng ik hierna een bedrag van 60 euro per uur in rekening.

Vergoedingen

batcIk ben geregistreerd bij de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). Het is mogelijk om alternatieve behandelingen voor je zelf en voor je baby (behalve zwangerschapsyoga en yoga na de bevalling) te declareren bij sommige zorgverzekeraars. Bekijk hier of je verzekeraar is aangesloten bij de BATC. Komt je verzekeraar niet voor op de lijst of twijfel je? Neem contact op met je verzekeraar of controleer je polisvoorwaarden.

Betaling

Er is voorlopig nog geen mogelijkheid om te pinnen in mijn praktijk. Je kunt contant bij mij betalen. Hierna krijg je een declaratiefactuur dat je kunt opsturen naar je verzekeraar indien je voor vergoeding in aanmerking komt.

Yogapraktijk Shruti